Tuinevent 16 en 17 maart bij Karwei Bodegraven

Het is weer zover! Het jaarlijkse tuinevent bij Karwei Bodegraven staat voor de deur en we kunnen niet wachten om jou te verwelkomen. Op 16 & 17 maart staat onze tuinafdeling in het teken van inspiratie, acties en gezelligheid.
Actie: 1+1 op alle potgrond! Tijdens dit speciale event profiteer je van een geweldige actie: 1+1 op alle potgrond! Of je nu je tuin wilt opknappen of je planten wilt verzorgen, dit is het moment om in te slaan.

Gratis workshop voor Club Karwei leden! Op zaterdag 16 maart hebben we een fantastische workshop gepland, speciaal voor onze Club Karwei leden. Kom tussen 10:00 en 16:00 langs en doe gratis mee! Tijdens deze workshop krijg je de kans om een terracotta pot te beschilderen en mee naar huis te nemen. Een leuke activiteit voor jong en oud!

Let op! Op=op bij de workshop Wees er snel bij, want de plaatsen voor de workshop zijn beperkt. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent om teleurstelling te voorkomen. De workshop is een geweldige kans om je creativiteit te uiten en nieuwe mensen te ontmoeten.

Dus noteer het in je agenda: het tuinevent bij Karwei Bodegraven op 16 & 17 maart. Kom langs, geniet van de sfeer, profiteer van de acties en neem deel aan de workshop. We zien je graag bij ons in de winkel!

VIDEO

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank