Adverteren 2024

Adverteren op Rebonieuws.nl

Hartelijk dank voor uw interesse in adverteren op Rebonieuws.nl. Onze website trekt maandelijks zo’n 80.000 – 100.000 bezoekers. We bereiken gemiddeld ruim 30.000 unieke bezoekers per maand. Ook ons Instagram account maakt een vlucht met ruim 4500 volgers. Daarnaast hebben we een grote cohesie met onze inwoners en ondernemers. Al met al een groot succes waar jij van kan profiteren!

Tarievenkaart 2024

Meer uitleg over advertentie-opties

U bent op zoek naar nieuw of vervangend personeel in of uit onze gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Het kan zomaar zijn dat uw bedrijf in het Groene Hart is gevestigd, maar u op zoek bent naar het juiste personeel uit onze regio. U wilt gewoon zo snel mogelijk dat uw personeelsfunctie wordt vervuld. Kortom: Iedereen moet uw vacature zien? Maar waar begint u? Wij helpen u hierbij. Zoals we al tal van andere ondernemers helpen!

Rebonieuws.nl staat voor: voor en door inwoners. We willen onze inwoners graag informeren over nieuws, acties, maar ook vacatures. Het is goed om onze dorpsgenoten te binden aan het lokale bedrijfsleven. Maak een keuze uit de onderstaande twee opties.

Prijzen en voorwaarden 2024

Pakket 1 voor € 295,-
30 dagen online op de website, doorplaatsing op Facebook met 11.000 volgers en een Instagram story post met 4600 fans

Pakket 2 (Top Vacature) voor € 350,-
30 dagen online zichtbaar op de website, unieke zichtbaarheid op de homepage, doorplaatsing op Facebook met 11.000 volgers en een Instagram story post met 4600 fans en plaatsen in een samenvatting op LinkedIn met een connectie van 1000 leden. 
 
Pakket 3 (Top Booster) voor € 395,-
30 dagen online zichtbaar op de website, unieke zichtbaarheid op de homepage, doorplaatsing op Facebook met 11.000 volgers en een Instagram story post met 4600 fans, bericht op onze Instagram feed en vermelding in onze unieke Rebo Vacature Flits op LinkedIn.

Optie 1 – PRIJS € 295,- 
 • De vacature is zichtbaar op Rebonieuws.nl bij de pagina ‘Vacatures’. Je bent zichtbaar (onder) de TOP vacatures op de pagina.
 • Doorplaatsing op Facebook met 11.000 volgers
 • Plaatsen op Instagram Story met 4500 fans
 • Samenvatting op LinkedIn met een connectie van 1000 leden
Top Vacature € 350,- (Nieuw)

Deze nieuwe optie geeft jouw vacature de mogelijkheid om bovenin een week mee te draaien. Je bent daarmee extra goed zichtbaar bij onze lezers. Daarnaast heeft het nog meer voordelen:

 • Op de desktop op de homepage vertoning aan de rechterzijde onder het kopje uitgelichte vacatures
 • Onder elk nieuwsitem op je mobiele telefoon verschijnt je vacature in beeld
 • Op de vacaturepagina een vermelding bovenaan
 • Doorplaatsing op Facebook met 11.000 volgers
 • Plaatsen op Instagram story met 4500 fans
 • Rebo Vacature flits op LinkedIn met daarin aandacht voor jouw vacature  
Top Vacature € 395,- (Nieuw) + extra content op maat gemaakt 

Deze nieuwe optie geeft jouw vacature de mogelijkheid om bovenin een week mee te draaien. Je bent daarmee extra goed zichtbaar bij onze lezers. Daarnaast heeft het nog meer voordelen:

 • Wij komen langs jouw bedrijf om extra (video) content te maken passend bij de vacature
 • Extra: plaatsing op TIKTOK waar we groeiende mee zijn.
 • Op de desktop op de homepage vertoning aan de rechterzijde onder het kopje uitgelichte vacatures
 • Onder elk nieuwsitem op je mobiele telefoon verschijnt je vacature in beeld
 • Op de vacaturepagina een vermelding bovenaan
 • Doorplaatsing op Facebook met 11.000 volgers
 • Plaatsen op Instagram story met 4500 fans
 • Rebo Vacature flits op LinkedIn met daarin aandacht voor jouw vacature  

*  Bij afname van de optie Top Vacature nemen wij jullie dit keer gratis mee in onze nieuwste Rebo Flits!

Overzicht met meerdere vacatures

De bezoekers krijgen in één oogopslag meerdere vacatures te zien van jouw bedrijf. Om alles online te plaatsen op de website, link op Facebook en Instagram story maken wij een op maat gemaakte prijs. 

Vacature Video + vacature online

Een 1 minuut video kan al vanaf € 495,- inclusief 1 uur opnames op locatie, medewerker aan het woord en droneshots. De video komt op de website, Facebook en Instagram. 

Meedenken?

Voor meer info of vragen mail naar: info@rebonieuws.nl of bel met Danny de Vries 06 – 16 31 84 8

LOKALE DEAL – € 125,-
Heb je een speciale actie, nieuwe menukaart of product dat je wilt promoten? Laat het onze lezers weten! Wij zorgen voor plaatsing op onze website en delen het op onze Facebook en Instagram Stories.

LOKALE DEAL COMPLEET – € 150 (Extra zichtbaar op Instagram Feed)
Wil je net dat beetje extra zichtbaarheid? Naast alles wat de Lokale Deal biedt, plaatsen wij jouw promotie ook op onze Facebook en Instagram Feed.

Uitbesteden?

Wil je dat wij iets voor jullie schrijven tot 200 woorden? Dan betaal je 75,- voor het opmaken van de tekst excl. plaatsing. 

Branded content 

Mag iedereen weten wat jouw bedrijf te bieden heeft aan potentiële klanten of toekomstige collega’s? Verdient dat gave nieuwe initiatief of product binnen jouw onderneming extra awareness of wil je graag iemand binnen het bedrijf in het zonnetje zetten? Het kan allemaal met een branded content artikel via Rebonieuws.nl. Branded content is een betaald redactioneel verhaal over jouw onderneming/bedrijf.

Meerdere bedrijven zoals Lok installaties, Peek Autoservice, VD Gugten Porsche Service, en Hagebo, gingen je al voor. Wanneer we aan tafel zitten is het tijd om jouw wensen, doelen en benodige informatie samen met jou te doorlopen.

We zetten het artikel op de website en onze social media kanalen voor een breed publiek.

Branded content op maat gemaakt + publicatie = € 335,-

 • Link op de website
 • Link op Facebook met 10.000 volgers
 • Post op Instagram story

Branded content op maat gemaakt + publicatie € 456,-

 • Link op de website
 • Link op Facebook met 10.000 volgers
 • Post op Instagram story
 • Foto’s op locatie maken
 • Post op Instagram feed met 4000 fans (extra)
 • Post op Linkedin ( Rebonieuws.nl en eigen pagina) 

ADVERTEER PROMINENT NAAST HET NIEUWS – VANAF SLECHTS € 395,- PER JAAR!

Wil je continu zichtbaar zijn op Rebonieuws.nl? Overweeg dan onze advertentieruimte van 220 x 220 pixels, direct naast het actuele nieuws.

Bonus: Bij een jaarlijkse advertentieovereenkomst krijg je de exclusieve kans om ook een promotieartikel naar ons te sturen, dat we met plezier delen op onze populaire social media kanalen. Vergroot je zichtbaarheid en bereik vandaag nog! Neem nu contact op en laat je merk schitteren op Rebonieuws.nl!

Familiebericht

Het plaatsen van een familiebericht is € 95,- Over de invulling zullen we met elkaar contact opnemen. Denk aan een overlijdensbericht/in memoriam. 

VIDEO

Het gaat om een redactioneel/commerciële video van maximaal een minuut om jullie (nieuwe) product/dienst/actie te presenteren. Dit is een video met een redactionele en commerciële insteek. Het is voor de kijker interessant om de video te zien. Ook omdat het om een lokaal bedrijf gaat waar waarschijnlijk bekende mensen werken. Het gaat om een interview met tussendoor shots van de producten of diensten.

Vooraf stemmen we samen af wat de wensen zijn voor de video. Daarna gaan we aan de slag met de opnames. Deze duren +/- 1 uur. Dan is het aan ons om te starten met de montage. De (commerciële) video plaatsen wij vervolgens na goedkeuring op onze website en social media met ruim 10.000 volgers op Facebook. Groot bereik, grote impact!

Een mooie en interessante manier om uw doelgroep te bereiken door uw bedrijf te presenteren aan onze lezers. Een mooi voorbeeld is: https://www.facebook.com/rebonieuws.nl/videos/260360181500395/

U krijgt de video ook voor eigen gebruik.

Bij interesse komen we graag in gesprek met jullie!

Hieronder meer informatie 

Advies

Voor meer info of vragen over adverteren:

info@rebonieuws.nl of bel met Danny de Vries 06 – 16 31 84 83