112 vandaag in Bodegraven-Reeuwijk

blank

De hulpdiensten kregen onlangs drie meldingen binnen uit Bodegraven. Het ging om een ongeluk op de N11, in een woonwijk en aan het einde van de middag werd er schade gereden aan een gebouw.

blank


Botsing

Donderdagochtend omstreeks 10.30 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met letsel aan de Wielewaal in Bodegraven. Vermoedelijk bij het wegrijden uit het parkeervak kwam de personenauto in botsing met een andere personenauto. Beide auto’s raakten beschadigd. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.

blank

Schade aan pand

Donderdagmiddag ontstaat er schade aan het gebouw waar het Huis van Alles aan de Vromade in bodegraven is gevestigd. Een vrachtwagen reed tegen het dak van het gebouw. De brandweer kwam ter plaatse om te controleren op mogelijk instortingsgevaar. De vrachtwagen had weinig tot geen schade.

blank

Kettingbotsing N11

Meerder auto’s en een vrachtwagen kwamen met elkaar in botsing op de N11 bij de afrit naar Bodegraven. De vrachtwagenchauffeur merkte de auto’s voor hem te laat op en knalde tegen ze aan. Drie personenauto’s liepen hierbij schade op. Het ambulancepersoneel ontfermde zich over een persoon die klachten had. De brandweer was ter plaatse om de auto’s te controleren.

blank blank blank blank

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank