VERSLAVEND LEKKERE POPSONGS VAN JODYMOON

Bodegraven-Reeuwijk – Jodymoon bestaat dit jaar 15 jaar en dat vieren ze met een nieuw album en een gelijknamige tour: Firestone. Twee muzikanten die hun hart hebben verpand aan eerlijke muziek. Jodymoon is op zaterdag 26 november te zien in het Evertshuis!
Het Maastrichtse singer-songwriter duo heeft in de coronaperiode gebruik gemaakt van de extra tijd om in hun eigen studio in alle rust nieuwe tracks vast te leggen. Er lag al het plan om een duo-plaat te maken, met in de hoofdrol gitaar, piano, percussie en zang. Zangeres en pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets hebben, sinds ze in 2008 met hun warme mix van singer-songwriter, folk, pop, en klassiek wonnen ze de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland. Inmiddels hebben ze 6 studio albums uitgebracht.

Ze traden op in onder meer Canada, Spanje, Engeland, Duitsland en Italië. Hun albums kregen in Nederland stuk voor stuk lovende recensies en worden sinds een aantal jaren ook in Duitsland uitgebracht. Het resultaat maakt duidelijk dat Jodymoon in de afgelopen jaren niets heeft ingeboet aan muzikaliteit en creativiteit.

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Praktische informatie

Zaterdag 26 november

Jodymoon

GENRE: Muziek

AANVANG: 20.00 uur

ENTREE: € 18,50 incl. drankje

 

– – – – –

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank