20-jarig jubileum fietsenzaak Janwillem Bodegraven!

Janwillem Bodegraven hangt de slingers op! De fietsenzaak viert zijn 20-jarig jubileum. Het team blikt terug op twintig jaar aan mooie ontwikkelingen, nog altijd vanuit dezelfde kernwaarde: van élk ritje een genietmoment maken. En wie jarig is, trakteert! Ter ere van dit feest pakt de zaak deze maand uit met twintig verschillende acties. Vier jij met Janwillem mee?
Met een dankbaar gevoel kijkt Janwillem Bodegraven terug op de afgelopen twintig jaar. Van E-bikes tot de eerste kinderfiets: sinds 1 september 2003 weet het gepassioneerde team talloze klanten te helpen. Tegelijkertijd houden ze de balans tussen vernieuwing en vertrouwdheid voortdurend vast. De missie om van elke rit een genietmoment te maken staat op één. Of je nou blessures hebt, leert fietsen, kilometers wil maken en bijhouden óf gewoon graag de boodschappen wil vervoeren op jouw tweewieler; de vakmannen weten altijd hoe jij jouw missie het comfortabelst kunt bereiken. 

En daar bouwen ze dan ook met plezier aan. Inmiddels heeft Janwillem Bodegraven zowel traditionele als de állernieuwste technieken in de vingers en zijn ze van plan nog jarenlang te renoveren, innoveren en vast te houden aan het ambacht. Daarbij hoopt het team zich snel uit te breiden. Een mooi toekomstbeeld, dus! 

Jubileumacties

Tijdens deze feestmaand haalt Janwillem Bodegraven alles uit de kast. Iedereen die in september een fiets koopt, krijgt daar gegarandeerd een cadeautje bij! Een gratis verzekering, dinerbon of 20% korting op een fiets: het zijn allemaal voorbeelden van de 20 verrassende acties die deze maand lopen. 

Het team nodigt jou dan ook van harte uit om gezellig langs te komen in de winkel om het feest mee te vieren. Ben jij van de partij?

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank