24 december Kerstavonddienst Dorpskerk 21.00 uur

Zaterdagavond 24 december is er om 21 .00 uur een eigentijdse kerstavonddienst in de Dorpskerk in Bodegraven. Na 2 jaar alleen online Kerst gevierd te hebben, kunnen we nu weer samen komen in een volle kerk. Wij zien er erg naar uit om met elkaar de geboorte van Jezus te kunnen vieren. Het thema dit jaar is: It’s Your Birthday!
Heel veel gewoontes die we met Kerst hebben ontwikkeld, komen niet uit de Bijbel. Dit hoeft niet verkeerd te zijn, maar het kan wel goed zijn om eens terug te gaan naar de basis. Stel je voor dat je vanaf een andere planeet komt en een feest moet organiseren en je hebt als informatie alleen de Bijbel. Hoe zou jij dan invulling geven aan dit feest? Tijdens deze Kerstavonddienst zetten we onze bril van vooronderstellingen af. Wat staat er nu echt in de Bijbel?

Arjo van der Steen zal deze dienst voorgaan en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door de band Chaverim uit Scheveningen. De roots van deze band ligt in de Prinses Julianakerk in Scheveningen. Zij begeleiden in deze kerk eigentijdse diensten. Ze doen jaarlijks mee aan kerstprojecten en Top 2000 diensten. Er is behoorlijk wat professionaliteit binnen de band. Eén van de bandleden speelt gitaar in de band van Joke Buis, een bekende artiest in de Nederlandse gospel. Wij zijn erg blij dat Chavarim bij ons de muzikale omlijsting gaat verzorgen. Samen met hen gaan we veel bekende kerstliederen zingen. Het belooft een sfeervolle dienst te worden. Wij nodigen iedereen uit om samen met ons kerst te vieren in de Dorpskerk, om daarna samen de mooie boodschap van Kerst te kunnen delen.

Ingezonden bericht 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank