2e editie Korenfestival ‘Zang vanuit het Groene Hart’

Bodegraven-Reeuwijk – Na het succes van vorig jaar organiseert het Evertshuis op zaterdag 16 maart de tweede editie van het Korenfestival ‘Zang vanuit het Groene Hart’ met diverse koren uit Bodegraven-Reeuwijk en daarbuiten. Het aanbod is zeer gevarieerd: van religieus en klassiek, tot shanty en pop, volksliederen, rock, jongeren- en zelfs een samengesteld kinderkoor.
Zingen is één van de grootste hobby’s in Nederland. Dit jaar treden er ook koren uit Gouda, Alphen a/d Rijn, Waddinxveen en Woerden op. Een mooie afspiegeling van het Groene Hart! Zo’n 400 liefhebbers van de 16 deelnemende koren treden op in de theaterzaal, foyer van het Evertshuis of aan de overkant in het gebouw ‘t Centrum. Elk koor geeft twee maal een optreden van 20 minuten.

Aan het einde van de dag is er een bijzondere slotmanifestatie, waar alle koorleden samen zingen met het publiek. Het Groot Basisscholen kinderkoor en alle deelnemende koren, onder leiding van dirigent Monique van den Hoogen zingen van 16.15  tot 16.45 uur in de foyer. De toegang voor bezoekers is gratis.

De deelnemende koren zijn:

De Boreftse Zangers (Bodegraven), Jongerenkoor Sint Willibrordus (Bodegraven), Middenkoor Alegría (Bodegraven), Koor Fabulous! (Bodegraven), Amici del Canto (Bodegraven), Bodegraafs Vocaal Ensemble (Bodegraven), Gouds Getij (Gouda), Kinderkoor de Cantarellen (Reeuwijk), Vocalgroup L.S.I.A. (Woerden), Mannenkoor Gouda’s Liedertafel (Gouda), Ontspanningskoor Vivace (Reeuwijk), Popkoor Vocalize (Alphen aan den Rijn), Zanggroep Rhythm and Friends (Harmelen), Rock Vocals (Waddinxveen), Vivit Zwammerdam (Zwammerdam), Revival (Bodegraven)

Voor meer informatie zie www.evertshuis.nl/korenfestival-2024

Praktische informatie

ZATERDAG 16 MAART

KORENFESTIVAL 2024 ‘Zang vanuit het Groene Hart’

Optredens diverse koren van 10.30 tot 16.00 uur

Slotmanifestatie 16.15 tot 16.45 uur

ENTREE GRATIS

EVERTSHUIS Julianastraat 4, 2411 CV Bodegraven | Tel. 0172 – 618 484

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank