Werkcafé Midden-Holland: kom langs voor advies over werk, scholing en loopbaanontwikkeling

Dinsdag 5 maart staan de adviseurs van het Werkcafé weer klaar van 14:00 uur tot 16:00 uur in het Evertshuis om inwoners uit Bodegraven en Reeuwijk kosteloos te adviseren over werk, (om)scholing en loopbaanontwikkeling. Veel werkgevers zitten verlegen om personeel, tegelijkertijd zijn er mensen die meer of weer willen werken. 
Met wat voor vragen kan je terecht?

Zowel werkzoekenden als werkgevers, starters en zelfstandig ondernemers kunnen met vragen bij het Werkcafé aankloppen. De vragen die je tijdens het Werkcafé kan stellen zijn divers, zoals: waar moet ik beginnen als ik (ander) werk zoek? Waar liggen mijn talenten? Wat moet ik doen als ontslag boven mijn hoofd hangt? Wat kan ik met mijn diploma (behaald in het buitenland) in Nederland? Ik heb jaren thuis voor het huishouden gezorgd en wil weer aan de slag, hoe pak ik dit aan? Is er nog voldoende werk te vinden in mijn vakgebied of moet ik omscholen? 

Kom langs! Een afspraak is niet nodig.

Bodegraven-Reeuwijk
Datum : Elke eerste dinsdag van de maand 

Tijdstip : 14.00 – 16.00 uur  

Locatie : Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven

Unieke samenwerking

Het Werkcafé is een unieke samenwerking van het WerkgeversServicepunt, Regionaal Mobiliteitsteam en LeerwerkLoket in arbeidsmarktregio Midden-Holland. Door deze gebundelde krachten is het mogelijk om op één plek inwoners te ontvangen. Tevens kunnen er testen worden gemaakt om te onderzoeken wat voor werk en/of opleiding bij de inwoner past en zijn er ter plaatse uitzendbureaus aanwezig. 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank