50 jaar dienstverband bij Boer Nieuwerbrug

Op 1 mei jl. was het precies 50 jaar geleden dat Piet Schonewille op zijn brommer van Bodegraven naar Nieuwerbrug reed voor zijn eerste werkdag bij aannemer Boer. Om er vervolgens 50 jaar te blijven werken. Met een receptie voor alle medewerkers en de pensionado’s is afgelopen vrijdag stilgestaan bij deze bijzondere mijlpaal.
Piet heeft het grootste deel van zijn werkzame leven doorgebracht in de nieuwbouw. Hij is destijds onder aan de ladder begonnen en doorgegroeid naar timmerman en voorman/uitvoerder op de bouwplaats. Dicht bij huis heeft aan menig woning in Bodegraven meegewerkt, maar soms ook ver weg, zoals voor de bouw van diverse woningbouwprojecten in Hellevoetsluis en een appartementencomplex in Wijk aan Zee. 

De laatste jaren werkt Piet halve dagen in de renovatie en het prefab maken van diverse bouwdelen, maar volgens directeur Floor Boer zit Piet qua productie zeker altijd ruim boven de helft! “We moeten Piet soms zelfs een beetje afremmen. En als Piet iets heeft gemaakt, hoef je er niet meer naar te kijken, dan is het gewoon goed. Ik ben er trots op dat Piet zo lang bij ons heeft willen werken”. Overigens gaat Piet nog een paar maanden door bij Boer tot de pensioengerechtigde leeftijd. 

Piet wist zich vrijdagmiddag omringd door (oud)collega’s en kreeg ook namens de personeelsvereniging van Boer de nodige complimenten. De happening werd afgesloten met een diner in klein comité.  

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank