25e Volkskerstzang in Bodegraven

In december 2020 zou interkerkelijk koor Promising Voices uit Bodegraven voor de 25e keer de Volkskerstzang organiseren. Een groots jubileum kerstconcert in de Dorpskerk in Bodegraven, maar door de lock-downs kon het concert niet doorgaan. Twee jaar later wordt het feest alsnog gevierd. Op 17 december a.s. wordt twee keer, om 16.30 uur en om 20.00 uur, het concert onder het thema “Christmas makes everything new” uitgevoerd.
De Volkskerstzang is een fenomeen in het Groene Hart. Het is een jaarlijks terugkerend hoogtepunt. Promising Voices is verheugd om bij dit jubileumconcert te mogen zingen dat Kerst alles nieuw maakt. Het is Zijn belofte aan ons. Waar we ook doorheen gegaan zijn in ons leven, wat het ons gekost heeft, wat er ook verloren is gegaan, we mogen weten dat met Kerst alles nieuw is gemaakt door Hem! We mogen opnieuw beginnen, elke keer weer!

Jubileum
Promising Voices telt nu ongeveer 65 leden. Wekelijks wordt er op dinsdagavond geoefend o.l.v. Leon van Veen, die al meer dan 20 jaar de dirigent is van het koor dat op 12 januari 1994 is opgericht. Vanwege het 25+2 jarig jubileum worden de solo’s gezongen door Suzanne van der Velde, Ariën Vink en Miranda de Vlieger. Er zijn op zaterdag 17 december twee uitvoeringen, om 16.30 en om 20.00 uur. De zang wordt begeleid door vele muzikanten, onder leiding van dirigent Leon van Veen. Dominee Erick Versloot leidt ons door het programma en zal een aantal liederen toelichten. Het repertoire is gevarieerd en veelzijdig, van klassiek tot uptempo, daarnaast is er ook traditionele samenzang.

Dankbaar
Terugkijkend op de voorbije 25 jaar is er veel dankbaarheid. Na al die jaren is het bijzonder om nog steeds met een groot aantal leden te mogen zingen.

Kaarten zijn te koop via https://zingenindekerk.nl/kerst2022/
Van harte welkom!

Adres Dorpskerk: Oude Markt 1, 2411 AW Bodegraven

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank