Alles over de Rebo-PakjesJacht: Zoek jij mee vanaf 08.15 uur?

blank

Morgen, zaterdag 26 november is het vanaf 08.15 uur speuren geblazen! De tweede Rebo-PakjesJacht belooft weer een topdag te worden. Dankzij allerlei enthousiaste bedrijven uit de gemeente maak jij kans op te gekke prijzen! Vrijdag mocht de gezellige Rebo-piet supergave cadeaus ophalen bij onze hoofdsponsors. Bekijk komende maandag de video om te zien hoe zij de bedrijven op zijn kop zet!

blank


Op zaterdag 26 november kan iedereen van 08.15 uur fanatiek op zoek naar de tofste cadeaus! Door heel de gemeente liggen lootjes verstopt. Gevonden? Dan mag jij een pakje komen uitkiezen bij Rebonieuws! Deelname is gratis. Om zoveel mogelijk mensen blij te kunnen maken, krijgt iedere deelnemer maximaal één cadeautje. 

Pakjes bij bedrijven

Het succes van deze toffe actie hebben we te danken aan ondernemers uit Bodegraven-Reeuwijk. Vrijdag ging onze Rebo-piet dan ook hoogstpersoonlijk langs bij de zes hoofdsponsors! De Sint was zo lief om pakjes te leveren bij Goedhart Motoren, Van Tol Versunie, Karwei Bodegraven, V.D. Gugten Porsche Service, Hagoort Hoveniers én Bizway! En goed nieuws; Rebo-Piet heeft ze állemaal gevonden! Hoe? Dat zie je in de video die maandag online komt! Wij kunnen alvast verklappen dat onze Piet er een hilarisch feestje van gemaakt heeft. Kijken dus!

Hoofdprijs

Naast de tientallen pakjes valt er weer één hoofdprijs te winnen. Dankzij Karwei Bodegraven mogen we namelijk een gelukkige speurder blij maken met een gloednieuwe kinderfiets! Om ervoor te zorgen dat deze perfect past bij de winnaar, wordt de fiets op een later moment uitgereikt. Meer details volgen komende week. Houd onze kanalen dus goed in de gaten! De winnaars mogen hier op kantoor iets komen raden. Om iedereen gelijke kansen te geven mag je maximaal 1x raden. En heb je meegezocht, maar niks gevonden? Stuur je foto naar info@rebonieuws.nl en maak alsnog kans. 

PakjesJacht steunt Zustertuin

Naast dit vrolijke zoekfestijn steunen onze ‘Sintbedrijven’ ook nog een ánder goed doel. Per deelnemend bedrijf zetten wij namelijk een bedrag opzij voor de Oude Zustertuin!

Dank u Sinterklaasje!

Genoeg initiatieven om trots op te zijn dus! Al zijn wij misschien zelfs nóg trotser op alle bedrijven die hun steentje bijdragen. Dank.

Hoofdsponsoren

Karwei Bodegraven, BIZWAY, Hagoort Hoveniers, Van Tolversunie, Goedhart Motoren, VD Gugten Porsche Service. 

blank

Overige sponsoren 

Het Tuinhuis KDV en BSO

Trendline Kapsalon

Unique Bedrijfskleding

2B Elektrotechniek

Hubo Bodegraven

Peek Autoservice

Freek Hypotheek Bodegraven

Elektro World

Leef! Van top tot teen

Optisport de Kuil

Riggeling Makelaars

DPS International

Tekst: Isa Smeele

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank