A Dance Strive for Empowerment

Bodegraven-Reeuwijk – “Laten we ons een wereld voorstellen waar er maar één ideaal is om te volgen, één waarde, één waarheid. Wat als deze waarheid liefde is?” In Dictatorship of love is het deze vraag die Sandra Kramerová centraal stelt.  
In Dictatorship of love onderzoekt Slowaaks-Nederlandse dansmaker Sandra Kramerová de politieke kracht van massachoreografieën. In haar jeugd in Tsjechoslowakije zag Kramerová hoe een massa van lichamen als propagandamachine voor het communistische regime werd ingezet. Hoe kun je je als individueel lichaam verhouden tot een collectieve beweging? Gefascineerd door de spanning tussen overgave aan een groter geheel en het behouden van individuele vrijheid, gaat Kramerová met vier professionele dansers en een groep van tien amateurdansers op zoek naar de schoonheid en de duisternis van massadans.

Wil jij een rol krijgen in deze voorstelling? Meld je dan nu aan voor de workshops van dansprofessional Sandra Kramerová op WOENSDAG 15 FEBRUARI van 18.00 tot 22.00 uur en DONDERDAG 16 FEBRUARI van 17.30 tot 18.30 uur in het Evertshuis. De voorstelling ‘Dictatorship of Love’ op donderdag begint om 20.00 uur.

Voor meer informatie of het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven, 0172-618484

Praktische informatie

DONDERDAG 16 FEBRUARI

DICTATORSHIP OF LOVE

GENRE: DANSVOORSTELLING

AANVANG: 20.00 uur

ENTREE: € 12,50

Bron: Evertshuis

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank