Teamwedstrijden voor Heres

Afgelopen zaterdag 28 januari waren de eerste teamwedstrijden van het seizoen. De turnselectie van Heres deed mee in poule 1 (Bovenbouw) en poule 3 (Middenbouw).
‘s Ochtends vroeg was het de beurt aan de bovenbouw. Het team bestaande uit Mandy, Tess, Dewi, Iris, Zoë, Tara, Sophie en Karina. Per wedstrijd mogen er maximaal 6 meiden meedoen, dat betekent dat niet iedereen zaterdag in actie kwam. Na de prachtige oefeningen, behaalde het team een knappe 2e plaats. Ook individueel waren er goede prestaties. Zo werd Mandy 2e op sprong en 3e op brug. Dewi werd 2e op vloer.

Aan het einde van de middag, na lang wachten, was het de beurt aan de Middenbouw. Ook hier geldt dat er dit keer 6 turnsters in actie kwamen. Voor velen een eerste teamwedstrijd, maar wat hebben zij veel plezier beleefd en mooie oefeningen laten zien. Het team bestaande uit Naomi, Joy, Demi, Amber, Jente, Eline, Imke, Lisa en Amy behaalde ook een mooie 2e plaats.
Naomi werd overal eerste in niveau 4.

Al met al een heerlijk, geslaagd turnweekend voor de selectie meiden van Heres Bodegraven. Op naar de volgende wedstrijden!

Ingezonden bericht

Advertentie