BAAS verandert concept vrijdag- en zaterdagavond: geen feestcafé meer

blank

Vanaf 1 juni gaat het concept zoals BAAS dat nu op vrijdag en zaterdag kent verdwijnen. Geen feestcafé meer, maar een sfeervolle zaak waar je komt genieten van gezellige zitjes met een persoonlijke touch. Geen feestmuziek meer, maar gezellig met vrienden borrelen.

”Twee jaar geleden zijn we begonnen met de ontwikkeling van een nieuwe zaak in Bodegraven met een duidelijk beeld voor ogen wat we wilden gaan doen. De opstart en opening was natuurlijk uiterst vreemd onder de toen geldende Corona-beperkingen en de fase daarna waarbij de gehele horeca compleet los ging.

blank


Door de overweldiging daarvan zijn we afgelopen tijd in de zoektocht onze doelen en wensen uit het oog verloren en zijn we een zaak geworden die we als we eerlijk naar onszelf kijken niet wilden zijn. Betekent niet dat we niet dankbaar zijn voor wat we afgelopen twee jaar hebben kunnen doen maar de basis van Baas schuurt met onze idealen. 

Vanaf 1 juni gaat het concept zoals je dat nu op vrijdag en zaterdag kent verdwijnen. Geen feestcafé meer waarbij we ons meubilair en inventaris moeten beschermen tegen vernieling en schade maar een fijne sfeervolle zaak waar je komt genieten van gezellige zitjes en mooie drankjes met een persoonlijke touch.

Geen keiharde feestmuziek meer, maar gezellig met je vrienden aan de borrel in gezellige sfeer. Geen garderobenummertje meer halen voor een euro, maar lekker je jas ophangen alsof je thuis bent. Geen politie meer aan de deur waarbij we ons moeten verantwoorden voor de misdragingen van één of meer van onze gasten, maar verantwoord en volwassen uitgaan.

Uiteraard blijven we events en feestjes organiseren welke los staan van dit concept en blijven we entertainment behouden op ons podium, maar de basis moet goed zijn en dat is het volgens ons al even niet meer. We hopen jullie snel te mogen ontvangen in Baas zoals wij deze bedoeld hebben.”

PJ, Thijs, Quint en Dylan.

Ingezonden bericht

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank