BBS Jubileum en Barbecue

Op zaterdag 17 juni vond er een feestelijke barbecue plaats ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum van de Bodegraafse badmintonvereniging BBS. Het evenement was een groot succes, waarbij leden en oud-leden met familie aanwezig waren om deze speciale mijlpaal te vieren.
De barbecue bood daarmee een geweldige gelegenheid om herinneringen op te halen. Het stralende weer droeg bij aan de feestelijke sfeer, terwijl een groot aantal vrijwilligers aan de slag ging om barbecue en andere activiteiten voor te bereiden. Er werden onder meer spelletjes voor jong en oud, een loterij, en een veiling ten bate van de vereniging georganiseerd.

Het evenement is een jaarlijkse traditie aan het einde van het seizoen, hoewel BBS ook in de zomermaanden (voor de thuisblijvers) eenmaal per week speelgelegenheid blijft bieden. Na de zomervakantie zullen alle groepen (waaronder jeugd, senioren, en 50+) weer opstarten en zal ook de jaarlijks ledenwerfactie weer opstarten.

Onder de titel Probeer Badminton Nu (PBN) kan jong en oud dan kennismaken met de badmintonsport, via 10 lessen voor slechts 25 euro. Voor meer informatie, zie www.bbsbodegraven.nl of mail naar info@bbsbodegraven.nl.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank