Bekeravontuur Rohda’76 zit erop

De rest van het seizoen kan Rohda’76 zich volledig richten op de competitie. In de strijd om de KNVB-beker bleken de reserves van Capelle een maatje te groot: 5-0.

Voor trainer Arjen Linstra bood het tussendoortje een mooie gelegenheid om enkele dragende spelers rust te gunnen. En dat betekende tevens dat hij andere jongens juist extra minuten kon laten maken. Datzelfde gold voor de thuisclub waarvan het eerste elftal uitkomt in de vierde divisie. Enkele spelers uit de Capelse hoofdmacht mochten tegen Rohda’76 wedstrijdritme opdoen. ,,De eerste twintig minuten konden we best aardig meekomen en speelden we goed voetbal,’’ meende Linstra. Daarna viel het openingsdoelpunt en liepen de gastheren uit naar een 3-0 ruststand.

In de tweede helft bood Rohda’76 met een verzorgde aanvalsopbouw goed partij, maar kon niet verhinderen dat Capelle nog twee keer het net trof en zich verdiend voor de volgende bekerronde plaatste.

Komende zaterdag speelt Rohda’76 weer voor de competitie en komt het Waddinxveense Be Fair naar De Broekvelden. Aanvang 14.30 uur.

Foto-onderschrift: Vlatko Lazic schermt de bal af. Foto Don van der Meer