Bierfestival bij Cheers Reeuwijk

blank

Feesten geblazen bij Cheers Reeuwijk! Aanstaande zaterdag verzorgt de vrijwilligersorganisatie een bierfestival in de tuin. Hiervoor slaat Cheers de handen ineen met Brouwerij Reeuwijk. Samen creëren de partijen hét moment om kennis te maken met zowel lokale- als internationale speciaalbieren. 

blank


Bierfestival

Op 17 juni is het tijd voor een éxtra vernieuwend evenement voor Cheers Reeuwijk. Samen met Brouwerij Reeuwijk organiseert Cheers een Bierfestival in de tuin. Hier schenken zeven lokale- én internationale brouwers hun bieren in een feestelijke setting. 

De dag staat van 14:00 uur tot 22:00 uur in het teken van speciaalbieren. Brouwerij de 12 Stuyvers, Hopman, Brouwerij Bennebroecks, Brouwerij Bello, Brouwerij Reeuwijk en Spaanse brouwerijen Cervesa Màger en Les Canyes zijn van de partij. 

Bezoekers kunnen genieten van een selectie van meer dan dertig bieren. Tegen etenstijd steekt het team de BBQ aan. Daarnaast maken de muziek en oudhollandse spellen het feest compleet. 

De gepassioneerde familie achter Brouwerij Reeuwijk haalde inspiratie voor het evenement uit boekjes aan zowel Nederlandse- als internationale bierfestivals. Er zijn zo’n 300 kaarten beschikbaar. Deze zijn verkrijgbaar via de website van de brouwerij

‘’We doen dit allemaal vrijwillig. Het blijft erg mooi om zulke evenementen neer te kunnen zetten in ons dorp. Wij hopen dan ook zeker dat meer mensen zich aansluiten’’, vertelt Martijn. 

Cheers

Het Cheers-team heeft de coronaperiode dankbaar gebruikt om te verbouwen en vernieuwen. En dat harde werk loont maar al te goed. ‘’Bezoekers zijn positief over de locatie. We zien steeds meer nieuwe gezichten’’, aldus vrijwilliger Martijn Pijnacker. 

Dat vraagt om feest! Cheers’ agenda raakt alsmaar voller. Van Hiphopfestival tot jongerenavond en van Oktoberfest tot Fout Kerstfeest; bij Cheers is het zelden stil.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank