Superleuke Pupillendag RVC’33 tijdens 90-jaar jubileum

Zaterdag 3 juni was het dan zover. De 90jaar Jubileum Pupillendag van RVC’33. Bijna 120 pupillen waren met ouders naar RVC’33 gekomen voor een hele leuke Zaterdag. Het weer was natuurlijk fantastisch. Volop zon en dus kon er naar hartelust met ‘water’ gespeeld worden.
Om 9.00 uur gingen de diverse elftallen van start. Achtereenvolgens mochten de pupillen meedoen met een stormbaan, penalty bokaal, hun voetbal kwaliteiten laten zien in een partijtje met de Heren selectie, een fanatieke wedstrijd spelen tegen de ouders en nieuwe bal trucjes leren in een StreetSkills workshop. Ook de springkussens ontbraken niet. 

Drie toppers uit de StreetSkills wereld kwamen hun kunsten demonstreren en leerden alle pupillen in korte tijd een aantal leuke bal trucjes die thuis verder geoefend konden worden. Aan het eind van de ochtend gaven deze drie mannen nog een demonstratie, waarbij je goed kon zien waarom één van hen Wereldkampioen onder 16 is geworden. Kijk maar eens op https://streetskills.nl/ wat deze jongens kunnen. 

Na de finale van de penalty bokaal en een leuke foto van alle pupillen, was het tijd voor een echte RVC’33 traditie. Een Pupillendag afsluiten met een pannenkoeken festijn. Er waren door een grote groep dames honderden pannenkoeken gebakken die iedereen zich goed liet smaken. 

Een superleuke dag waarbij iedereen zeer enthousiast naar huis ging. Natuurlijk een groot applaus voor alle vrijwilligers die dit weer mogelijk hebben gemaakt. 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank