Bodegraafs tintje in het Sinterklaas Journaal

Het is hoogstwaarschijnlijk het best bekeken kinderprogramma van deze periode. Het Sinterklaasjournaal. Althans er wordt veel over gesproken op o.a. social media. De Bodegraafse Lisanne van Uunen was gisteravond om 18.00 uur te zien in de aflevering. Zij had als figurant een rol als boze moeder. 

Het verhaal gaat over boze moeders welke bij het grote Pietenhuis stonden te demonstreren. Door het pieten tekort blijft het strooien uit en dat de pepernoten in de supermarkt te duur zijn. Uiteindelijk regelt hoofdpiet dat ze allemaal naar huis gaan met een zak vol pepernoten. 

Ook de Bodegraafse Lisanne van Uunen was met haar zoontje Lucas erbij. Ze is aangesloten bij een castingbureau en werd gevraagd om mee te doen. 

Reacties

Veel ouders en kinderen hebben het gezien. “Hilarische reacties op het schoolplein vandaag, ik kreeg vragen ‘Hebben jullie nu alle pepernoten?’ en ‘Hoe ver is het lopen naar het pietenhuis’

De opnames vonden al plaats in september. Het stukje op tv was ongeveer 2 minuten, maar de totale opnames duurden bijna 2 uur. “Het was gezellig en leuk om bij te wonen. Nu op naar de ReBo Pakjes Jacht. We zijn al bezig met hele tactieken”, sluit Lisanne af.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank