BOV Zegelactie weer van start!

Er zijn maar weinig spaaracties die zo’n grote populariteit kennen als de BOV spaarzegelactie. Elk jaar worden vele honderden spaarkaarten ingeleverd. Volle spaarkaarten kunnen worden gedeponeerd in de speciale BOV bussen. Deze staan in winkelcentrum Broekvelden, Winkelcentrum Raadhuisplein en bij PuntKomma in de Prins Hendrikstraat.
Met een volle spaarkaart (50 spaarzegels) is er kans op prijzen in de vorm van BOV cadeaubonnen. De hoofdprijs bedraagt maar liefst € 1.000,=! Naast de prijzen van € 50,= en € 100,= zijn er nu ook verrassingspakketten. Dankzij de inbreng van BOV winkeliers zijn er vele leuke prijzen te winnen! 

De verrassing wordt nog groter, omdat wel de prijswinnaars worden bekendgemaakt, maar nog niet welke prijs zij hebben gewonnen. Alle prijzen worden uitgereikt op zaterdag 6 januari 2022, tijd en locatie worden nog bekend gemaakt. De winnaars krijgen hiervan persoonlijk bericht via de gegevens die op de spaarkaart zijn ingevuld. 

Hoe meer spaarkaarten worden ingeleverd, hoe groter de kans op een prijs. Vraag daarom bij alle aankopen om BOV spaarzegels. Alles wat u wilt weten over deze actie is te vinden op http://www.bov-bodegraven.nl/zegelactie/ . Hier worden ook de namen van de prijswinnaars bekend gemaakt.

Maandag 5 december vindt de eerste trekking plaats van de BOV spaarzegelactie. Ook dit jaar is het prijzenpakket groot dankzij de medewerking van veel BOV winkeliers. Zorg daarom voor tijdige inlevering van volle spaarkaarten. Dan is de  kans op een prijs het grootst.

 

Advertentie

blank