20200708_151813

Bodegraafse juf en haar man vieren alsnog huwelijk met leerlingen

De bruiloft van de juf; het hoogtepunt voor juf Sarah van ‘t Hof en groep 7 van de Koningin Wilhelmina School te Zoetermeer stond al maanden vast op vrijdag 17 april 2020. Helaas voor juf Sarah en haar kersverse man Henk de Wit kon de klas er die dag niet bij zijn. Woensdagmiddag 8 juli was het daarom alsnog feest op school.
De rode loper werd uitgerold, feestkleding aan, corsages opgespeld. Juf Sarah en Henk konden rekenen op een prachtig, feestelijk onthaal. Een lookalike boeket en corsage geleverd door bloemist David Nieuwenburg maakte het feest verrassend compleet! Na de huwelijksvoltrekking door buitengewoon leerling ambtenaar Leon verklaren wij Juf Sarah en Henk tot een getrouwd paar!

Daarna moesten de juf en haar man allerlei opdrachten doen, zoals, een rebus in het Chinees oplossen, een moeilijke rekensom, een zin uit een dictee foutloos opschrijven, schoenenquiz. Tussen de opdrachten door werd het bruidspaar steeds toegezongen. Aan het eind van de middag was er voor de kinderen een heuse sweet-table, met allerlei lekkers en daarna werden de juf en haar man uitgezwaaid. De juf en haar man wonen in Bodegraven.

Ingezonden berichtX