ichtus

Petrus’ bekering

De Ichthuskerk Bodegraven is een open en gastvrije gemeente waarin iedereen welkom is. Iedere zondag worden om 09.30 uur kerkdiensten in het kerkgebouw aan de Stationsweg 17 te Bodegraven gehouden.
De kerkzaal is aangepast aan de 1,5 meter regel. Zondag 12 juli zal ds. Arnout Francke een overdenking uitspreken over de bekering van Petrus. Dit naar aanleiding van het Bijbelboek Handelingen 10. Dit is een tweede overdenking in een serie van drie met bekeringen uit het Bijbelboek Handelingen.

Iedereen die geen gezondheidsklachten heeft is van harte welkom. Er worden voldoende plaatsen vrijgehouden voor gasten. Er is een (beperkte) crèche. Aarzel dus niet om te komen.

Van te voren aanmelden is wel fijn! Dat kan op: gasten@bodegraven.gkv.nl of per telefoon 06-17574424. Te laat om aan te melden? Aarzel dan niet. Kom gewoon. Voor de veiligheid van de aanwezigen worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd.

Bent u niet in staat om te komen maar wilt u er zondag bij zijn, ook digitaal zijn de diensten te volgen. Kijk daarvoor op de website www.bodegraven.gkv.nl. Ook is de dienst op de site en app van www.kerkdienstgemist.nl te zien, te horen en eventueel later terug te kijken.

Ingezonden berichtX