6d3ce78e-f863-4913-ab9a-ea94c4794acf

Ron Simpson enthousiasmeert HBT leden in Bodegraven

Het is rond klok van 17.30 uur als de eerste bezoekers binnendruppelen bij het eerste evenement van de Happy Business Time na de lockdown. Het druppelt ook letterlijk: de eigenaar van De Buren was genoodzaakt een grote paraplu te regelen zodat de bezoekers droog bleven en zo konden genieten van een inspirerende avond.
Het bestuur van de Business Club ontving de bezoekers dan ook met open armen. Karel de Vos en Quint Langerak deden bij de ingang een controle check of je geen gezondheidsklachten had en na het tekenen van de formulieren mocht je een plaatsje uitzoeken op het overdekte terras.

Rond half zeven trapte Bjorn Remmerswaal het evenement af. Tussentijds kwam de BOA langs voor inspectie. De Buren had alles goed voor elkaar en het evenement ging dan ook vrolijk verder. Bjorn gaf daarna het stokje over aan de enthousiaste ondernemer Ron Simpson. Hij kwam het succesverhaal delen over de The Avocado Show. In 2017 begon hij met twee vrienden het concept uit te rollen, namelijk het eerste avocadorestaurant van Amsterdam.

Met enige zelfspot bracht hij een inspirerend verhaal over aan de ruim 100 bezoekers. Simpson opende de deuren in de populaire Pijp en in minder dan twee jaar tijd is The Avocado Show uitgegroeid tot een wereldbekend concept. Na afloop genoten de bezoekers van een heerlijk diner, geserveerd door de Buren.

WAT IS HBT?

De HBT, die sinds 2006 bestaat, organiseert meer avonden zoals een wijnavond, een avond met een spreker, enzovoorts. Ze richten zich op ondernemers die hun bedrijf in Bodegraven hebben en/of waarvan de eigenaar in Bodegraven woont. Ze willen deelnemers kansen geven om te netwerken en om business met elkaar te doen. De stichting biedt de leden (+ de) mogelijkheid om ervaring en ideeën uit te wisselen of om een eigen onderneming te presenteren en daarnaast vooral ook om te netwerken.X