Bodegraafse kapsalon Baron & Barones verhuist naar nieuw pand!

Met het oog op de toekomst opent Bodegraafse kapsalon Baron & Barones komende maandag haar deuren op een gloednieuwe locatie! Volgens eigenaar Dawlat Markarian biedt de verhuizing verdere doorgroeimogelijkheden. Sinds het bijspringen van Dawlat’s vrouw Valantina breidt het klantenbestand twee jaar terug uit. Tijd om daar dus op in te haken met een groter pand!
Na zeven jaar neemt het stel nu écht afscheid van hun vertrouwde plekje aan de Julianastraat. Deze ruilen ze vanaf maandag 10 oktober in voor een ruimere locatie op de Vrije Nesse 14. Voordat zij hun klanten hier weer warm ontvangen, is het nog even klussen geblazen! Onze knipbeurten moeten dus nog een klein weekje wachten.

‘’In de toekomst willen we gaan werken met meer personeel, verder blijven wij de service bieden die iedereen van ons gewend is!’’, vertelt Dawlat. ‘’Met de verbouwing is deze nieuwe zaak perfect voor ons. We hebben de vloer en het plafond helemaal opnieuw aangepakt en ons interieur verhuizen we mee. Een heropeningsviering laat nog even op zich wachten. Wanneer het juiste moment aanbreekt is laten we het uiteraard weten!’’

Foto samen nog in het oude pand

Tekst: Isa Smeele

 

Advertentie