Bodegraafse Marijke Kasius wint CEO of the year 2023

blank

Haar inzet en leiderschap zijn niet onopgemerkt gebleven. De hoofdjury van de Computable Awards 2023 heeft Marijke Kasius verkozen tot winnaar in de prestigieuze categorie CxO of the Year. Een erkenning die haar vastberadenheid en impact binnen de IT-sector onderstreept.

blank


Op haar LinkedIn-pagina deelde Marijke Kasius vol trots een korte video met het volgende bericht: “Ik ben ontzettend trots dat ik deze prijs in ontvangst heb mogen nemen. Mijn hartelijke dank gaat uit naar iedereen die op mij gestemd heeft en die zijn vertrouwen in mij heeft uitgesproken. Tijdens de awardceremonie werd nog eens benadrukt dat prijzen zoals deze altijd het resultaat zijn van teamwork.”

blank

“De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het opzetten van een sterke organisatie met een duidelijke visie op wat een IT-leverancier moet zijn: een duurzame partner en trusted advisor voor onze klanten.” Deze erkenning is niet alleen voor mij, maar voor het hele team van PQR | Rustmakers in IT dat zich inzet voor deze gedeelde visie, want alleen samen kunnen we een blijvende impact creëren in de wereld van IT en duurzame innovatie.”

Eerder won ze de prijs: IT-CEO of the Year van Nederland!

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank