Bodegraafse Selina geselecteerd voor FHM Buurmeisje 2023 

Een meisjesdroom die uitkomt voor de 27-jarige Selina de Lima: de Bodegraafse beauty ligt in de race voor FHM Buurmeisje 2023! Met deze verkiezing strijdt Selina voor een plekje in de top-100 van de welbekende FHM500 én een fotoshoot met FHM’s huisfotograaf. ‘’Toen ik hoorde dat ik was geselecteerd, voelde het superonwerkelijk.’’

‘’Toen FHM bekendmaakte dat de Buurmeisjes-verkiezing weer begon, tipten een aantal mensen mij al. Ik besloot me aan te melden. De winnares krijgt een plekje in de top-100 van de FHM500, een professionele fotoshoot én maakt daarnaast kans op allerlei toffe klussen in de toekomst. Dat sprak mij wel aan. Naast mijn studie werk ik namelijk in de hospitality. Zo stond ik vorig seizoen bijvoorbeeld achter de bar bij Veronica Offside. Dat soort ervaringen blijven heel gaaf.’’, legt Selina uit.

Selina ontving het verlossende mailtje tijdens haar wintersportvakantie in Oostenrijk. ‘’Het voelde onwerkelijk. Van zoiets kon ik vroeger alleen dromen, ik was er toen nog iets te onzeker voor.’’, vertelt ze. 

Selina is al bijna 7 jaar in de hospitality- en entertainmentbranche te vinden. Als zzp-model werkt ze voor verschillende agencies en komt ze op de tofste evenementen. Momenteel staan deze opdrachten echter op een lager pitje: Selina houdt zich nu voornamelijk bezig met haar scriptie. Daarnaast groeit ze als cryptotrader, waarbij ze zich ook richt op coaching en mindset.

De finalisten worden op 16 februari geselecteerd. Om stemmen binnen te slepen, voeren alle dames zelf campagne. Wil jij stemmen op ons Bodegraafse Buurmeisje? Dat kan via het Instagramaccount @tabacfragrancesnl. Voor Selina reageer je onder de post van stemronde 4 met ‘6’. Als je @tabacfragrancesnl volgt, telt je stem dubbel.

Instagram: @selinadelima

Tekst: Isa Smeele

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank