Nieuw kantoor voor Reclamebureau Design Domein!

Sinds januari is Reclamebureau Design Domein gevestigd in een nieuw kantoor in Bodegraven, Duitslandweg 13. Bianca’s eerste kantoor is daarmee een feit! Van starten uit huis tijdens de coronacrisis, naar flexwerkplek, tot een full-time business runnen vanuit haar eigen kantoor met stagiair. Trots vertelt ze over de groei en ontwikkelingen die ze de afgelopen 2,5 jaar met haar bedrijf heeft gemaakt.
Design Domein 

Design Domein bedenkt, ontwerpt en realiseert creatieve uitingen die volledig aansluiten op de visie van de klant. Zowel online als offline. Of het nu gaat om een nieuw logo, of een rebranding ervan. Een van visitekaart- tot reclamebord ontwikkelde huisstijl, of strategieën om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Een vernieuwde, verbeterde website, of het beheer van jouw social media…

…Bij Design Domein ben jij aan het juiste adres! Van makelaars, tot horecazaken, tot kwekers en van bedrijven klein tot groot: het team is van alle markten thuis. Er kan vaak heel veel, de enige vraag is hoe ;-). Geen creatieve uitdaging is Bianca te groot; Design Domein maakt jouw merk (weer) zichtbaar!

Erkend leerbedrijf

Vanuit haar nieuwe ruimte ontwikkelt Design Domein gestaag door. SBB erkent de onderneming inmiddels als erkend leerbedrijf en Bianca’s eerste stagiaire sloot zich reeds aan bij het bureau. “Het is belangrijk ervaring en expertise door te geven aan studenten, zij zijn onze toekomst” geeft Bianca aan. Zoals zij vroeger zelf begon als stagiaire, begeleidt ze nu de 18-jarige Indy Tapperwijn. De Bodegraafse studente volgt een opleiding tot Grafisch Vormgever.

Fijne ruimte

Het kantoor is sfeervol ingericht en heeft grotendeels lokale focus. Persoonlijk contact staat bij Bianca namelijk hoog in het vaandel. ‘’Samen brainstormen en ieders wensen uitwerken werk het fijnste als je bij elkaar op de koffie kunt. Daarom wilde ik een fijne plek creëren om klanten te verwelkomen. De werkplekken zijn van alle gemakken voorzien. Met ‘zit-sta-bureaus’ richt ik me op ergonomisch werken. Het is fijn om zo’n prettige locatie te hebben; je besteedt er immers veel tijd, bijna net zoveel als thuis.’’, legt Bianca uit.

Wanneer zien we jou in ons nieuwe kantoor?

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Check de website of volg ons op onze socials.

www.designdomein.nl

0182 607528

@designdomein

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank