Grote onrust in de woonwijk aan de Willem de Zwijgerstraat in Bodegraven

Al enkele maanden stond er naast het kaaspakhuis van Noordhoek een oude caravan, onder verdachte omstandigheden. Alles was dicht geblindeerd….. maar de deur was niet op slot. Sinds twee weken werden daar mensen gezien die daar verbleven. En veel afval en toilet uitwerpselen achterlieten. Het werd een smerige bende. Handhaving werd ingeschakeld en de laatste dagen zelfs de Politie erbij. Een bewoner heeft deze mannen kunnen betrappen, en gevraagd of zij hier in de caravan woonden. Ze zeiden niets en gingen snel weg richting centrum.

De bewoners dachten “zouden dit Arbeidsmigranten kunnen zijn”? Ondertussen werd de afvalberg steeds groter. Na veel overleg met Handhaving en Politie ( heel veel dank ) werd aan de eigenaar het verzoek gedaan om de caravan weg te halen en bij het eigen bedrijf te plaatsen aan de Sportlaan. Bewoners hadden ook nog gevraagd of zij dan ook de smerige afvalberg wilt verwijderen en alles schoonmaken. Maar dat is HELAAS niet gedaan. Heel erg jammer!

Ook wij als bewoners willen graag een nette tuin met planten, bloemen en bloembollen als uitzicht. Om verplaatsing van al het vuil door de hele woonwijk te voorkomen hebben enkele bewoners de smerige boel zelf maar opgeruimd, zelfs ook een afvalzak die met kleding die daar stond.

Hier komt de uitspraak “Stank voor Dank” van toepassing.
Hopelijk is nu de rust weer gekeerd aan de Willem de Zwijgerstraat.

Ingezonden door: Bezorgde bewoner

Advertentie