c18cb7fd-a53d-4023-8416-68ddb7248737

Bodycasting Nederland is verhuisd naar Bodegraven

Sinds de opening van haar deuren in 2009 heeft dit Reeuwijkse bedrijf altijd met veel liefde en passie persoonlijke kunstwerken gemaakt voor mensen in de gemeente, maar ook van ver daarbuiten.
De afgelopen jaren is er uitgekeken naar een nieuwe locatie omdat de locatie op de Edisonweg in Reeuwijk te klein werd. Eigenaren Peter en Petra Flach zijn heel trots dat zij een geweldig nieuwe locatie hebben gevonden in het voormalige Kaaspakhuis op de Burgemeester Le Coultrestraat in Bodegraven.

Petra : “We blijven dus gewoon in de gemeente, we blijven voor de mensen die ons kennen nog altijd Bodycasting Reeuwijk. We voegen er nu vol trots ook Bodegraven aan toe!”.

Het is een locatie die bruist, die bol staat van de historie en die het team inspireert in het creëren van de kunstwerken waar zoveel aandacht en liefde in wordt gestopt. Sinds 1 juli is Bodcasting Nederland open op de nieuwe locatie en zijn de eerste castingen al gedaan. Petra ; “Iedereen is overdonderd door de sfeer, de nieuwe galerij met meer dan 55 unieke kunstwerken en de castingkamers die in stijl en met smaak zijn ingericht”.

Er is zoveel meer te vertellen over dit prachtige pand en de nieuwe functie die we aan het pand geven. Dat doen we op onze Social Media en onze website. Voor iedereen die een kijkje wil nemen zal binnenkort een open dag georganiseerd worden. Peter ; “We moeten met de opening natuurlijk rekening houden met alle nieuwe richtlijnen omtrent Corona, maar we hebben daar al hele mooie ideeën over. Een casting inplannen kan wel gewoon, ook in deze Corona tijd”.

www.bodycasting.nl

Burgemeester le Coultrestraat 3

Tel 0172 551 734

 X