Do0UaZ8W0AER8p8.jpg-large

By Anja opent haar deuren in Bodegraven

Creatief Bodegraven e.o. kan sinds vandaag voor wol en garens in alle merken en naalddiktes, accessoires, boekjes, patronen en meer terecht bij handwerkwinkel By Anja. De winkel van Anja Bout, tot voor kort gevestigd in Driebruggen, groeide dankzij enorme populariteit uit haar jasje en verhuist daarom naar de Prins Hendrikstraat 11 in Bodegraven.
“Het geven van advies aan de klant en het feit dat mensen in de winkel elkaar treffen/ontmoeten in dezelfde hobby is voor mij de leukste kant van het geheel. Er zijn al heel wat vriendschappen ontstaan tijdens de inloop en winkelbezoekjes”, vertelt Anja. In de speciaal daarvoor ingerichte ruimte worden met regelmaat haak-, brei-, en macrame-workshops aangeboden i.s.m. bloggers en schrijvers van handwerkboeken. Er is plaats voor 20 personen, inschrijving voor groepen is ook mogelijk.

Daarnaast houdt By Anja inloopochtenden en -avonden, waarbij iedereen welkom is om voor een klein bedrag en incl. koffie, aan een eigen creatie te werken en andere creatievelingen te ontmoeten. 

 

Open

Openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdagvan 10:00 – 17:30 uur, vrijdagavond 19:00-21:00 uur en zaterdag van 10:00-16:00 uur. De webshop www.homemade4u.nl blijft ondertussen bereikbaar voor bestellingen.

By Anja, 
Pr. Hendrikstraat 11,
2411 CR Bodegraven

Foto: Robèrt Smits

 X