Collecteweek in Reeuwijk brengt ruim €4200,00 voor het Diabetes Fonds

De jaarlijkse collecteweek van het Diabetes Fonds, heeft dit jaar in Reeuwijk € 4276,50 opgeleverd. Meer dan 30 vrijwilligers gingen in de laatste week van oktober in Reeuwijk op pad. Gelukkig kon de Collecte met in acht neming van de Corona regelgeving doorgaan. Mooi was om te merken dat er heel wat mensen via de door de Collectant getoonde QR code hun bijdrage hebben gedaan. Het opgehaalde geld gaat naar onderzoek om diabetes beter te behandelen en te genezen.
‘Bedankt, Reeuwijk! Wij zijn erg blij met de inzet van de collectanten, die in deze moeilijke tijd toch de moeite hebben genomen om hun rondje te lopen. Ook zijn we blij hoe gul Reeuwijk heeft gegeven. Mede dankzij de opbrengst van de collecteweek kan het belangrijke onderzoek naar de genezing van diabetes voortgezet.

Niemand aan de deur gehad? Inwoners van Reeuwijk die geen collectant aan de deur hebben gehad, en alsnog willen doneren kunnen hun bijdrage overmaken op IBAN NL58 INGB 0000 0057 66 t.n.v. het Diabetes Fonds in Amersfoort. Of maak gebruik van onderstaand QR code.

Voor meer informatie: bel 033 – 462 20 55 of kijk op www.diabetesfonds.nl.

Ingezonden berichtX