Cora Eikelenboom begint eigen praktijk Medisch Pedicure Cora

De 49-jarige Cora Eikelenboom is onlangs haar eigen praktijk Medisch Pedicure Cora op de Kolblei 18 in Bodegraven begonnen. Als gediplomeerd medisch pedicure ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet en sta ik geregistreerd in het KRP, KwaliteitsRegister voor Pedicures. Als Provoet pedicure blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van de voetverzorging. Dit doe ik door het volgen van gespecialiseerde scholingen, bijwonen van lezingen en het lezen van vakbladen.
Wilt u een pedicurebehandeling, waarbij de pedicure de tijd voor u neemt, dan zijn uw voeten bij mij in goede handen. Ik werk met de modernste Technieken. Dit houdt in dat  ik werk met een pedicuremotor op basis van nattechniek. U ondergaat hierdoor een pijnloze en  hygiënische behandeling. Tevens werk ik volgens de beroepscode van de voetverzorging, wat inhoudt dat ik hygiënisch, veilig en milieubewust Werk.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak? Tel: 06 – 11 84 82 12   Tijdens een behandeling beantwoord ik geen telefoon, spreek uw naam en telefoonnummer in op mijn voicemail. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

U kunt ook een mail te sturen naar info@pedicurecora.nl.

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank