CVC Reeuwijk wint belangrijk duel van VVRO uit Rotterdam

Afgelopen zaterdag stond er een belangrijk duel op de agenda voor CVC  Reeuwijk tegen VVOR. Beide teams hebben de punten hard nodig om  aansluiting te houden met de middenmoot. Door veel blessures aan de kant  van CVC Reeuwijk zagen we weer een oud gediende terug in de linies van  CVC, de keeper Rob Verwaal.

Het was prachtig weer op het Sportcomplex de Groenenzoom en het beloofde  dan ook een mooie wedstrijd te worden. De wedstrijd ging fel van start want beide teams waren getergd om het eerste doelpunt te maken. Het  waren de mannen uit Reeuwijk die het eerste doelpunt maakten. Door een mooie voorzet van Rick Hammer hoog binnen de 16 meter kon Norbert van  Keulen de bal vakkundig inkoppen, 1-0.

In de tweede helft ging het spel gelijk op. VVOR was sterk uit de  kleedkamer gekomen en was opzoek naar de gelijkmaker echter was het CVC  Reeuwijk die de 2-0 maakten door een goed uitgespeelde aanval. Een lange  bal naar voren van Aksel Koopman op Rick Hammer die vervolgens de bal zakelijk afspeelde aan Kay Garritsen die de 2-0 voor zijn rekening nam met een prachtig schot. Na de 2-0 ging VVRO veel aanvallender spelen  door een extra aanvaller binnen de lijnen te brengen. Door goed en  betrouwbaar keeper werk van Rob Verwaal bleef de 2-1 lang uit echter was  het een bal in de kluts voor het doel van CVC dat de aanvaller van VVRO  toch de 2-1 op het scorebord kon zetten. Het was weer een wedstrijd en de spanning nam toe. Tot de minuut 80 was het hard werken voor CVC  Reeuwijk om de overwinning over de streep te trekken. De invaller Houssni Kalai maakte de verlossende treffer voor de Reeuwijkers met een prachtig doelpunt in de verre hoek, 3-1. CVC Reeuwijk kan zich nu  richten op opnieuw een belangrijke wedstrijd volgende week tegen SEP uit  Delft.