Feestelijke afsluiting van de herinrichting Raadhuisweg/ Zoutmansweg in Reeuwijk

Woensdagochtend 30 november, kreeg de afsluiting van het herinrichtingsproject een officieel tintje. Gedeputeerde van de Provinciale Staten Zevenbergen en wethouder Kersbergen kwamen iets na tien uur samen aanfietsen en plantten een boom om de herinrichting van de straat te voltooien. Vervolgens keken ze onder het genot van een kop koffie in De Brug samen met alle betrokkenen terug op dit project.
De werkzaamheden aan de herinrichting van de Raadhuisweg en Zoutmansweg, zitten er, met het aanplanten van het groen, op. Het is een lang traject geweest en natuurlijk is de nieuwe situatie even wennen, maar de dorpse uitstraling en de doorfietsroute is het resultaat van de samenwerking tussen omwonenden, gemeente en provincie Zuid-Holland. Er is in de loop van de tijd een flinke slag gemaakt. De gemeente hoopt dat de bewoners er zoveel mogelijk profijt van gaan hebben.

Gedeputeerde van de Provinciale Staten Zevenbergen vertelt: “Ik wil jullie feliciteren met het dorpse karakter van Reeuwijk-Brug. De inrichting draagt bij aan en grote verkeersveiligheid, de snelheid is gemiddeld omlaag. We hebben samen over de weg gefietst en voelde me helemaal veilig en tevreden. Genieten van deze prachtige omgeving. De leefbaarheid wordt geroemd. Planten en steigers maken het mooi af.” Over vijf jaar kijken met elkaar terug en is het hier prachtig groen en beleef je de natuur zoals je Reeuwijk-Brug zou willen.”

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank