De nieuwste vacatures in Bodegraven-Reeuwijk!

Als jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging, ben je hier aan het juiste adres! Hieronder staan de nieuwste vacatures vanaf onze vacaturepagina op een rijtje. Zit er wat voor jou tussen?
Kantinemedewerker bij Promatrix

Het verzorgen van de dagelijkse bedrijfslunch; van de voorraadinventarisatie tot het klaarzetten van de lunch en het opgeruimd houden van de kantine. Dat kan bij Promatrix!

Allround kwekerijmedewerker

Welkom bij Van Der Wolf Plant! Wij zijn een jong en gezellig Hollands team. Vele handen maken licht werk! Bij ons vliegt je werkdag voorbij! Om 5 uur is het mooi geweest en gaan we weer lekker naar huis. Overwerken, daar doen wij niet aan.
Voor meer informatie bekijk de vacature.

Slagerij Rietveld zoekt parttime medewerk(st)er +/- 20 uur

Slagerij Rietveld groeit – en eigenaren Thierry en Tony zien het gezellige team maar al te graag meegroeien! Het moderne familiebedrijf uit Bodegraven zoekt een winkelmedewerker én zaterdagkracht. Kom jij de Rietveld-familie versterken?

Vacature Keuken en/of Badkamer ontwerper

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een creatieve en commerciële medewerker. Van ontwerpen tot het begeleiden van klanten met de aanschaf van hun droomkeuken en/of -badkamer, jij gaat dit project managen met passie voor een tevreden klant!

Medewerker backoffice BL Zonnepanelen

De buitendienst van BL Zonnepanelen groeit maar door. Hierdoor zijn wij weer op zoek naar een extra callcenter medewerkster. Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan en ben je minimaal 8 uur per week beschikbaar voor het outbound bellen? Dan ben jij misschien wel degene die ons team kan komen versterken. Uurloon bedraagt €17,50 ( afhankelijk van ervaring) + maandbonussen.

 – by redactie

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank