De nieuwste vacatures in Bodegraven-Reeuwijk!

Als jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging, ben je hier aan het juiste adres! Hieronder staan de nieuwste vacatures vanaf onze vacaturepagina op een rijtje. Zit er wat voor jou tussen?
Vacature Assistent Accountant

Als Assistent Accountant bij BoekMar ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig maken van jaarrekeningen. Je hebt veel contact met klanten met wie je de jaarcijfers bespreekt, je beantwoordt vragen van ondernemers en geeft een onderbouwd advies.

Verkoopadviseur Binnen-/Buitendienst m/v bij Hoogendoorn hout

Hoogendoorn Hout is een bedrijf dat constant in beweging is. Wij leveren hout en aanverwante materialen aan grond- weg- en waterbouwbedrijven, hoveniers, aannemers en particulieren.
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit telefonische verkoop, opstellen van offertes en klanten bezoeken.

De Buren zoekt zelfstandig werkende kok en bediening medewerker

Ben jij op zoek naar een leuke werkplek en heb jij de ambitie om te leren en verder door te groeien? De Buren aan het Raadhuisplein in Bodegraven is op zoek naar een zelfstandig werkende kok, spoelkeuken medewerker en iemand voor in de bediening.

Vacature monteur bij Arthur Verwoerd

Gaat jouw hart sneller kloppen van sleutelen aan en repareren van grasmaaiers, buitenboordmotoren, trilplaten en af en toe grote machines zoals een shovel of quad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Als allround-monteur tuin en park sleutel jij in onze moderne werkplaats én bij klanten op locatie aan (kleine) machines. Een specifieke opleiding is niet vereist, dankzij jouw (hobbymatige) ervaring in het sleutelen aan bijvoorbeeld brommers. Hierdoor weet jij precies hoe je het machinepark van onze klanten weer aan de praat krijgt, waardoor onze klanten hun machines kunnen blijven gebruiken.

VACATURE SNS BANK GOUDA Persoonlijk adviseur

Geldzaken betekenen voor iedereen, in elke levensfase weer iets anders. Gelukkig voor onze klanten ben jij altijd in de buurt. Soms letterlijk in de winkel of bij een klantbijeenkomst die je organiseert. Dan weer telefonisch. Steeds weer heb je bruikbare adviezen paraat, bijvoorbeeld over sparen en verzekeren.

Je leert jouw klanten kennen en staat ze proactief bij in goede én slechte tijden. Zo speel je een grote rol in onze missie om bankieren weer verrassend normaal te maken.

Medisch Centrum Bodegraven zoekt Doktersassistente

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gediplomeerde Dokterassistente. Binnen het team werken we hard aan de zorg voor de patiënt, maar hebben we ook veel aandacht voor elkaar.

Iedere werkdag starten we met een moment waarop we met elkaar de belangrijkste zaken doornemen.

Jij
– Een diploma doktersassistente of bijna afgeronde opleiding.
– Bij voorkeur ervaring in een huisartsenpraktijk – We werken met Medicom
– Een patiëntgerichte instelling en verantwoordelijkheidsgevoel
– Een zelfstandige, nauwkeurige en proactieve werkhouding

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank