Historische Kring Bodegraven start het nieuwe seizoen met het thema:  “ Horeca in Bodegraven”

blank

Eten, drinken, feestvieren en cultuur zijn de kernwoorden om de horeca in Bodegraven te beschrijven! Het grote en veel genoemde Hotel Van Haaften in de Brugstraat bijvoorbeeld, daar kon je heerlijk biljarten, eten en logeren, je bruiloft vieren, je politieke partijvergadering bezoeken en je favoriete band laten optreden!

blank


Maar er is veel meer te vertellen over horeca in Bodegraven: de patatbus op de Emmakade van Arie Balvert, het café van Piet van der Zwaan en Koos Overkamp niet te vergeten natuurlijk… en dan ’t Zwaantje, het Bonte Varken, Rust Even of het café van Piet Beens aan de Oud-Bodegraafseweg…die plaatjes komen allemaal langs! Volkssnack nummer 1: Patatfriet kocht je behalve bij bovengenoemde twee ook bij Maarten de Lange, Beijeman en later bij Klaas de Vries en de eigengemaakte kroketten van Wim ten Brink waren overheerlijk!

Dinsdag 5 maart a.s. om 10.00 en 20.00 uur in het Groene HartHuys, u bent van harte welkom en de toegang is vrij! Misschien trakteren we ‘s avonds wel op bitterballen?

 Broos de Groot Secr. SHKB

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank