Pull of Polo viert haar 25-jarig bestaan!

Pull of Polo viert haar 25-jarig bestaan! Een prachtige mijlpaal voor deze lokale en bekende modewinkel. Het begon als een droom van Robin Verzaal in 1999 op Brugstraat 3 en nu gevestigd in het prachtige pand aan de Burgstraat 21. Pull of Polo is uitgegroeid tot een bekende modewinkel met heren- en dameskleding.




In 2019 nam Kim de Haan het stokje over als eigenaar en hij heeft de winkel verder ontwikkeld, uiteraard met behoud van de kenmerkende topservice, unieke winkelbeleving, heerlijke koffie en eerlijk advies. Al 25 jaar lang staat Pull of Polo synoniem voor kwaliteit, innovatie en een ongeëvenaarde shopping ervaring. 

Bij Pull of Polo vind je trendy kleding en duurzame mode, met een specialisatie in broeken en vooral jeans voor zowel dames als heren. Onze collectie is voor mensen die houden van hoogwaardige kleding die bijdraagt aan een stijlvolle uitstraling.

Het is een prestatie om trots op te zijn; wij geven iedere dag 110% om onze klanten te voorzien van de mooiste kleding en leukste winkelervaring. Wij willen samen met familie, vrienden en al onze geweldige klanten dit jubileum groots vieren gedurende de hele maand maart, aldus Kim.

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank