De Zon Fundraiser

Sinds 1991 is De Zon aan de Eiber 130 een plek waar we in onze jonge jaren menig feest hebben gevierd. Waar wij onszelf konden zijn en waar wij alle zorgen van ons af lieten glijden. Het is een bijna mythische plek geworden in de afgelopen 31 jaar en laten we ervoor zorgen dat dit ook voor de toekomstige generaties zo blijft!

De afgelopen jaren zijn zwaar geweest voor De Zon en groot onderhoud is uitgesteld. Het dak van De Zon is ernstig aan vervanging toe. De kosten hiervan zijn te hoog om door De Zon alleen te dragen. Daarom organiseert De Zon op zaterdag 12 november een fundraiser.

En wat voor één! Voor het eerst sinds de jaren 90 staan legendes uit de Hard Dance scene weer gezamenlijk achter de draaitafels in De Zon. Voor één avond komen zij samen in De Zon om bij te dragen aan de fundraiser. Vele van hen hebben hier in hun beginjaren gedraaid en zijn later uitgegroeid tot bekendheden die overal ter wereld draaien. En niet alleen artiesten hebben hun eerste stappen in De Zon gezet. Ook verschillende succesvolle ondernemers zijn ooit in De Zon begonnen.

Dit toont aan hoe belangrijk het is om jongeren een plek te bieden waar zij zichzelf kunnen ontwikkelen. Waar zij in een veilige omgeving en op een laagdrempelige manier hun interesses en talenten kunnen benutten. Met deze fundraiser hoopt De Zon genoeg geld binnen te halen om het dak te vervangen, zodat de toekomstige generaties net zo succesvol kunnen worden. Het feest zelf is strak uitverkocht, maar donaties zijn meer dan welkom. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met info@dezonbodegraven.nl

Ook zijn we gestart met Vrienden van De Zon: Vrienden van De Zon heeft als doel het jongerencentrum De Zon te ondersteunen door middel van financiële steun, inzet van expertise of helpende handjes bij bijvoorbeeld onderhoud gebouw en tuin of bij activiteiten. Je krijgt er 2 activiteiten voor terug. Een uiterst gezellige jaarvergadering en een activiteit. Deze activiteit kan van alles zijn, een uitje of iets dergelijks. Ook wordt je uitgenodigd voor een jaarlijkse vrijwilligersdag samen met de vrijwilligers van De Zon. Ook ontvang je een vrijkaartje naar keuze naar 1 van de activiteiten/evenementen van De Zon. Ook ondersteun je de tofste vrijwillige organisatie van Bodegraven-Reeuwijk! Jouw inzet gaat het verschil maken!

Je kan donateur worden van Vrienden van De Zon door je in te schrijven via het inschrijfformulier en dan kan je direct betalen via de website. Een jaar donateur worden kost €50,- en dit geld zal volledig ten goede komen aan De Zon. www.dezonbodegraven.nl/vrienden

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank