nijntje Beweegdiploma feest G.V. HERES

Zaterdag 5 november 2022 was er weer een gymfeestje. Heres feliciteren Jesse de Vries, Jesse Veenstra, Luca Boot, Fijs Uithol en Isabel Naaijkens omdat zij bij Heres het nijntje Beweegdiploma 1 hebben afgerond. Op een aantal gymtoestellen lieten ze aan de familieleden zien wat ze allemaal geleerd hadden en dus nu kunnen en durven op gymniveau. Zusjes en broertjes waren er ook en gymden gezellig mee.
Koprollen, hangen met een hoogte en weer goed landen op je voeten, zwaaien aan de ringen, springen en ook ergens over heen, over de smalle balk lopen, vanuit de trampoline springen en weer goed landen. Liedjes van nijntje galmde gezellig door de zaal tijdens dit feestje. Natuurlijk ontbrak het nijntje dans niet. Die leerde ze toen ze net op de les zaten en jonger waren.

Na het leuke eindspel met de parachute en al die ballen die erop moeten blijven kregen ze hun  verdiende nijntje Beweegdiploma 1 van de KNGU, nijntje boek, nijntje ballon, mooie drinkbeker en een tekenboek in een Nijntje tas. Vol trots gingen ze naar huis. Heres is trots op ze, ze kunnen nu alle belangrijke grondbeginselen van gym omdat ze goed geoefend hebben in al hun lessen.

Tussendoor kregen ze limonade en een lekkere versnapering.

 

 

 

 

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank