36a6c0a4-52f1-44d5-9415-f9be55c5dddd

Dit jaar geen Sinterklaasintocht in Bodegraven

Voor veel kleine kinderen is het dit jaar niet wachten langs de kade op de Sint. De BOV heeft namelijk besloten om dit jaar geen doorgaan te laten plaatsvinden. Door de corona tijd is het onvoorspelbaar hoe de tijden over een paar maanden eruit zien en vanwege de grote drukte die het vrolijke evenement trekt. 
Er is de afgelopen periode meerdere keren overleg geweest over dit evenement. Er bestaat nog wel een kans dat er ander Sinterklaasfeest gaat komen. Dat zal later eventueel bekend worden gemaakt.

Reactie Sinterklaas

Sinterklaas heeft op Facebook ook een reactie achter gelaten: Helaas heeft de BOV besloten om dit jaar geen sinterklaas intocht te houden in Bodegraven, dit vanwege de corona. Ook het zwarte pieten gebeuren is zeker van invloed. Volgend jaar wil de BOV wel weer een intocht, echter met roetveeg Pieten.
Ik sta al jaren achter mijn mening….dit ga ik NIET veranderen…
Dit betekent helaas, met pijn in mijn hart, dat wij geen intocht meer organiseren voor Bodegraven.
Natuurlijk blijft de echte Sinterklaas, met gouden schoenen ,gewoon te boeken voor school, en huisbezoeken, ook de bedrijven ga ik weer oppakken….ook leuk idee om met de buurt bijvoorbeeld iets te organiseren…
Wel met bruine pieten….
Delen zou mij helpen nu,…ik krijg zo veel vragen…..X