Domburg Bodegraven heeft een nieuwe locatie!

Sinds 1974 was Domburg Bodegraven B.V. op diverse locaties in Bodegraven gehuisvest. Vanaf 2009 waren wij gevestigd aan de Binnenweg 4 te Bodegraven, op deze locatie hebben wij veel mooie projecten mogen realiseren.
De afgelopen jaren werd duidelijk dat er plannen werden ontwikkeld voor woningbouw op de locatie aan de Dronenhoek en dat er in de toekomst geen plek meer was voor ons als bedrijf. Om deze reden zijn wij gestart met het zoeken naar een nieuwe locatie. We zijn dan ook erg blij om te kunnen vertellen dat het ons is gelukt om een nieuwe, geschikte locatie te vinden aan de Beneluxweg 22 te Bodegraven. Nadat wij het grootste gedeelte van het pand verbouwd hebben zijn wij begin januari 2021 hier met een nieuwe, frisse start begonnen. Het duurt nog even voordat alles klaar is maar we zijn nu al erg blij met het resultaat.

Op de oude locatie was het bedrijf verdeeld over twee panden. Nu zit alles weer bij elkaar en daardoor hebben we een en ander efficiënter kunnen inrichten, wat prettig werkt en het product ten goede komt. Op deze nieuwe locatie zijn wij klaar voor de toekomst, waarin wij onze klanten kunnen bedienen voor zowel bouw- als interieurwerkzaamheden.

Helaas kunnen we vanwege de huidige richtlijnen omtrent het coronavirus geen mooie opening organiseren om u kennis te laten maken met ons nieuwe pand. Maar we hopen, zo snel als de situatie het toelaat en het helemaal af is, dit alsnog te doen.

 X