Nieuwe naam, vertrouwd gezicht voor fysiotherapie in Bodegraven

De Pees Specialist in Bodegraven gaat verhuizen. Ook breidt de huidige praktijk voor fysiotherapie en peesklachten uit met nieuwe faciliteiten. Alle diensten komen per 1 maart samen onder één dak: Fysio De Kuil. Zoals de naam al een beetje verraadt gaat de fysiotherapiepraktijk zich vestigen in het onlangs compleet verbouwde complex van Sportcentrum De Kuil!
De praktijk van De Pees Specialist blijft bestaan en zo ook de behandelingen die patiënten gewend zijn. Lopende en nieuwe behandelingen vinden vanaf maart plaats op de nieuwe locatie aan de Sportlaan. Fysio De Kuil is gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijn en peesklachten.

Rory van Jaarsveld is eigenaar van de praktijk, gediplomeerd fysiotherapeut en echografist. Rory: “Onze praktijklocatie in het centrum gaan we inruilen voor een eigen plek in Sportcentrum De Kuil. Het fijne van onze nieuwe locatie is het zwembad waar we nu ook hydrotherapie kunnen aanbieden. Hydrotherapie is fysiotherapie in verwarmd water. Deze behandeling is een weldaad voor mensen die aan een revalidatietraject gaan beginnen of reumatische klachten hebben.”

De aanvulling van hydrotherapie als behandelmethode maakt Fysio De Kuil een veelzijdige fysiotherapiepraktijk in Bodegraven. Hoe de praktijk zich gaat ontwikkelen en of er nieuwe fysiotherapeuten bij komen is nog even de vraag. Rory verwacht dat hydrotherapie voor veel mensen aantrekkelijk is. Het behandelen van pijnklachten, peesklachten en blessures blijft de belangrijkste tak van sport van de Bodegraafse fysiopraktijk.

Naast de aanvulling van hydrotherapie in het dienstenpakket van Fysio De Kuil is ook de locatie zelf een vooruitgang. “Onze nieuwe praktijk is perfect toegankelijk voor mindervalide mensen, heeft veel parkeergelegenheid en is voor veel mensen een bekende plek in het dorp. Ik verwacht dat mensen met pijnklachten en chronische pijn mij makkelijker kunnen vinden, omdat we in Sportcentrum De Kuil gevestigd zijn. We willen de drempel naar de fysio wegnemen, zichtbaar zijn en openstaan voor vragen van mensen die ons nog niet kennen. Veel mensen blijven doorlopen met pijnklachten en kunnen daardoor nieuwe klachten krijgen of de pijnklacht wordt chronisch. Daarom is het belangrijk om vervelende pijnklachten te laten behandelen. Ons doel is patiënten pijnvrij te maken, zodat zij in het dagelijks leven niet belemmerd worden door pijn. De behandelingen die wij onze patiënten aanbieden zijn fysiotherapie, revalidatie van peesklachten en hydrotherapie.”

Ook Ad Fransen, locatiemanager van OptiSport De Kuil, is ontzettend blij met deze aanvulling binnen het nieuwe sportcentrum. Ad: “Voor Fysio De Kuil is dit inderdaad een ideale locatie. In mei 2020 kwamen wij met elkaar in contact en er was een klik. Dat werkt prettig, want we gaan een samenwerking aan en wie weet kunnen we die in de toekomst verder uitbreiden. Met de komst van de fysiotherapiepraktijk kunnen wij onze bezoekers vrijblijvend laten kennismaken de extra faciliteiten die Fysio De Kuil biedt.”

Mensen die vragen hebben over Fysio De Kuil kunnen terecht op de website www.fysiodekuil.nl waar een overzicht van pijnklachten en behandelmethoden te vinden is. Een afspraak maken voor fysiotherapie, behandeling van chronische pijn, peesklachten en blessures kan online of telefonisch.Uitgelichte afbeelding kiezen

 X