Doneer voor Daan: Haar doel is behaald

Wanneer het onmogelijke toch mogelijk blijkt… Vrienden en familie van Danielle zetten twee dagen geleden de actie Doneer voor Daan op. Daar werd op grote schaal gehoor aan gegeven. Er zijn heel erg veel donaties binnengekomen uit Bodegraven en wijde omgeving.
Blij en overrompeld door alle reacties kon Danielle vanochtend melden dat haar doel behaald is. De extra tijd die zij voor ogen heeft met haar zoons is financieel mogelijk gemaakt door heel veel gulle gevers. “Bekenden en onbekenden en dat is hartverwarmend”, laat Danielle via WhatsApp weten. Ondanks dat haar situatie verslechtert geeft het resultaat van deze actie haar een enorme boost. Danielle wil iedereen heel, heel erg bedanken voor de steun die zij heeft ontvangen.  

Familie van Danielle is druk bezig met het regelwerk rondom de verlenging van de infuusvoeding. Dankzij hun doorzettingsvermogen en tips van betrokkenen komen zij bij de juiste mensen terecht. In tegenstelling tot begin deze week kan Danielle nu uitkijken naar meer tijd met haar jongens. Dat doel is behaald, en hoe!

Ook de vrienden en familie van Daan willen iedereen ontzettend bedanken voor de enorme betrokkenheid en steun in zo´n korte tijd.

Aanstaande zaterdag 11 juli wordt de actie Doneer voor Daan afgesloten met een Obstacle Run in Bodegraven voor kids vanaf 10 jaar. Meer informatie en de locatie staan vermeld in het Facebook evenement Tik ‘m aan voor Daan https://fb.me/e/L4gEntRD.

X