Diploma A 10-10

Drieëndertig kinderen zwemmen af voor diploma A

Afgelopen woensdag 10 oktober was het een drukke middag bij Sportcentrum De Kuil. Maar liefst 33 kinderen zwommen met succes af en namen aan het einde van de middag hun zwemdiploma A in ontvangst.
Er was ook een gedelegeerde van de NRZ om de kwaliteit van de organisatie te controleren. Hij heeft geconstateerd dat de kwaliteit van het lesgeven en afzwemmen aan alle eisen voldoet. Namens alle zwemjuffen en meesters van harte gefeliciteerd met jullie diploma.

Thijs Agterof, Tiff Slee, Sienna van der Hel, Hanna Jansen, Amy van Niekerk, Lara van der Krogt, Maarten Smit, Iga Kaczmarzyk, Nouk Engelen, Iris Gogan, Daan van Barneveld, Jeannette Floor, Norah Landman, Adam Achbari, Elise de Graaf, Mandy Verhoeven, Caileigh Suddaby, Emilia Glas, Romy Nederend, Jurre Fase, Irma van Krimpen, Luba Berkvens, Esmee Wildschut, Naud Vreeke, Noor Slingerland, Justin van Leeuwen, Nienke de Roos, Sylvie Wiltenburg, Thijs Stunnenberg, Reachelle Hanemaayer, Iris Blijleven, Luuk van den Heuvel en Luuk van der Maat.X