b0dd328d-af24-4c35-b314-262afda71021

Één aanhouding door bedreiging in Bodegraven

De politie heeft zondagmiddag meerdere personen aangehouden nadat ze medewerkers van een pizzaria hadden bedreigd aan de Wilhelminastraat in Bodegraven. Een omstander alarmeerde de politie. 
Het slachtoffer rende zijn zaak uit en ging richting het Evertshuis. Daar sprak hij al angstig een persoon aan om 112 te bellen. Hij vertelde dat hij werd bedreigd door meerdere personen met messen. 

Vluchten

Een omstander die in de Wilhelminastraat stond zag de verdachten wegrennen toen de politie arriveerde. Deze agenten waren net klaar met de melding aan de Groene Zoom in Bodegraven. Hierdoor konden ze binnen twee minuten ter plaatse zijn. De verdachten zijn allerlei kanten weg gevlucht richting het centrum van Bodegraven. Al snel wist de politie een verdachte aan te houden. Meerdere arrestatiebusjes stonden op de hoek van de Brugstraat wat veel bekijks trok. 

Reactie politie

De politie laat weten dat alle direct betrokkenen aangehouden zijn geweest. “Op die manier kunnen we dan aan het bureau precies uitzoeken hoe de vork in de steel zit. Er zit er nog een verdachte vast.”

 

X