Een beeldschoon winters sprookje in het Evertshuis

Bodegraven-Reeuwijk – In de kerstvakantie speelt jeugdtheatergezelschap ‘Het Kleine Theater’ het bekende sprookje ‘Het Meisje met de Zwavelstokjes’ van Hans Christian Andersen in het Evertshuis. Met een muzikant en een vrolijke twist, een echte aanrader voor het hele gezin op woensdag 28 december.
HET MEISJE MET DE ZWAVELSTOKJES

Een beeldschoon winters sprookje. Over een meisje dat helemaal alleen in de sneeuw  hoop en troost vindt in het afsteken van haar zwavelstokjes. Bij ieder stokje dat zij brandt  verschijnt een droombeeld, een stille wens. Droevig? Hooguit ontroerend. Zoals bij alle voorstellingen van Het Kleine Theater schuwen Vimela en Anke de verdrietige kant van een verhaal niet, maar ze geven er wel een vrolijke en optimistische draai aan. In deze voorstelling leeft zelfs het meisje met de zwavelstokjes nog lang en gelukkig.

HET KLEINE THEATER

Na jaren te hebben gewerkt bij diverse theatergezelschappen, in verschillende films en televisieproducties te hebben gespeeld, zijn actrices Vimela en Anke in 2011 een eigen jeugdtheatergezelschap begonnen.

Ze maken regelmatig nieuwe voorstellingen die leuk zijn voor kinderen, maar zeker ook voor de (groot)ouders. Het Kleine Theater wil verhalen vertellen op de meest ambachtelijke manier. Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze een eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste.

De voorstelling begint om 15.00 uur, kaartjes kosten € 12,50 per persoon en zijn online of aan de theaterkassa verkrijgbaar. Voor meer informatie en het reserveren van kaarten zie www.evertshuis.nl

Locatie: Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven.

Praktische informatie

WOENSDAG 28 DECEMBER

HET KLEINE THEATER – Het Meisje met de zwavelstokjes (3+)

JEUGD & FAMILIE

AANVANG 15.00 uur

ENTREE: € 12,50

Advertentie

blank

blank

blank

blank

blank

blank