43c603df-3ff5-4ea8-a773-3000dc1201ec

Een mooiere bestemming had het pand niet kunnen krijgen

Iedereen die onlangs nog door de Van Tolstraat reed heeft er al een glimp van kunnen opvangen. Nummer 19, het pand dat velen van ons herinnert aan gezellige avonden aan de bar, muziek en het ons-kent-ons-gevoel. Dat pand krijgt nu een nieuwe bestemming en voor de eigenaren had het niet mooier kunnen uitpakken.
Niemand minder dan Joyce de Lange zelf heeft grootse plannen. Samen met haar broer heeft zij het pand in eigendom en we kunnen concluderen dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan. “We gaan het gewoon doen!”, dacht Joyce, maar níet alleen. Haar man Ron helpt volop mee tijdens de voorbereidingen en is apetrots op ‘zijn meiden’. Want ook dochter Sidney heeft de smaak te pakken gekregen en met elkaar zetten zij een nieuwe horecagelegenheid op in het Bodegraafse centrum. De veelbesproken locatie heeft inmiddels groen licht voor heropening en de verbouwing is in volle gang.

Joyce: “Soms is het nog een beetje onwerkelijk, moet ik mezelf echt even knijpen. Dit opzetten samen met mijn man en dochter is gewoon een droom die werkelijkheid wordt. Ik ben zó enthousiast, heb zoveel ideeën en krijg gelukkig heel veel hulp uit mijn omgeving. Zo kunnen we hopelijk eind dit jaar onze eigen bistro openen. We kunnen niet wachten!”

Wordt vervolgd…

X