Valentina5 (1 van 1)

Kapsalon Baron krijgt ‘Barones’ erbij: “Het is heel leuk om samen te werken”

Kapsalon de Baron heet nu: Kapsalon Baron & Barones! Er werden voorheen alleen mannen geknipt in de zaak van Dawlat Markarian; maar nu ook vrouwen. In mei introduceerde Dawlat’s vrouw én kapster Valantina Kori namelijk de ‘Barones’. “Het is heel leuk om samen te werken.” aldus Valantina.

Toen Valantina in 2018 naar Bodegraven verhuisde, moest ze haar vaste baan in Almelo verlaten. De kapster besloot bij de mannen-kapperszaak van haar man de ‘Barones’ voor vrouwen te beginnen. “Heel veel mensen waren blij dat we samen zijn terechtgekomen in de zaak. We hebben een goede band met onze klanten.” Mannen en vrouwen komen nu de kapperszaak binnen, en soms zelfs “familieklanten”. 

Kleuren en vaste klanten

Valantina doet graag aan highlights en balayage, “met kleuren kan ik goed bereiken wat de klant wil. Ook geef ik graag advies.” Wat ze het leukst vindt om te doen als kapster? “Alles eigenlijk; verven, knippen, grote veranderingen in het haar. Ik doe ook visagie, en heb al een paar bruidjes opgemaakt en hun haren gedaan.” Het aantal vaste klanten stijgt. “Je moet altijd even wachten of de klant terugkomt. Als dat zo is weet je al; die is tevreden.”

Samenwerken

Het stel is blij met het samenwerken in één zaak. “We zijn gewoon gezellig bezig met het werk; praatjes met klanten, lachen, en een gezellige sfeer maken in de salon. Veel klanten vinden het leuk dat ik er nu ook sta”, aldus Valantina.

 

 X