EBC Meeting

Esto Business Club brengt bezoek aan boerenbedrijf

De Esto Business Club heeft afgelopen vrijdagavond 2 november een bezoek gebracht aan het prachtige boerenbedrijf van familie Oostdam; de dames en heren van de Business Club waren vanaf 17.30u welkom op de Hoogendoornlaan.
In samenwerking met 2Rent4You was er een tent bij de stal gezet en er was een sfeervolle ruimte gecreëerd om gezellig met elkaar iets te drinken en te netwerken.

Jorden Oostdam vertelde uitgebreid over zijn mooie bedrijf,waar het hele gezin in meehelpt. Daarna werd er een rondleiding gegeven en konden de Esto BC leden een kijkje nemen in de verschillende stallen met koeien en kalfjes van alle leeftijden. De oudste koe was 14 jaar en net met pensioen, het jongste kalfje was die ochtend geboren. De enorme stier maakte grote indruk, het was maar goed dat hij achter een sterk hek stond.

Uitermate interessant om te zien en om Jorden, Yvonne Oostdam en hun zonen vol enthousiasme over het bedrijf met de melkrobots te horen vertellen.

Aansluitend was er door 2Rent4You een heerlijke barbecue geregeld en er werd tot laat in de avond van al het lekkere eten, drankjes en elkaars aanwezigheid genoten.

De Esto Sponsor Commissie kan terugkijken op een prima geslaagde avond.

Foto’s: Sfeerimpressie van de avondX